Haemme lisää osaajia joukkoomme!
 
CNC-Koneistaja:
 

Haemme nyt joukkoomme CNC-koneistajaa, joka hallitsee koneistuksen sekä ohjelmoinnin/asetusten teon itsenäisesti. Työ on pääasiassa pienten sarjojen valmistusta pitkäjyrsinkoneella (Heidenhain-ohjaus) - mahdollisuus myös Fanuc-ohjattujen työstökeskusten käyttöön sekä manuaalijyrsintään on.

Koulutamme tarpeen mukaan, nyt avoinna olevan paikan useiden vuosien työkokemuksen omaavien työnjohdon ja henkilöstön tuki on uuden tekijän käytettävissä.

Odotamme hakijalta: Ammatillista koulutusta, kykyä alun opastuksen jälkeen itsenäiseen kaksivuorotyöhön, piirustusten lukutaitoa, mittaustaitoja, tarkkuutta sekä suomen kielen osaamista (välttämätön, se on työkielemme).

Tarjoamme: Henkilöstöön sitoutuneen johdon, pienen perheyrityksen edut, hyvän yhteishengen ja ammatillisesti monipuolisen, vaihtelevan, haastavan ja palkitsevan työn.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, otathan pikaisesti yhteyttä ja kerrot osaamisestasi!

 
___________________________
 
CNC-sorvaaja:
 
Haemme nyt joukkoomme CNC-sorvaajaa, joka hallitsee koneistuksen sekä ohjelmoinnin/asetusten teon itsenäisesti. Työ on pääasiassa pienten sarjojen valmistusta uudella CNC-sorvilla, jossa pyörivät työkalut. Mahdollisuus käyttää myös manuaalisorvia sekä CNC-sorvia ilman C-akselia.
 
Koulutamme tarpeen mukaan, nyt avoinna olevan paikkaan on käytettävissä työyhteisön ja työnjohdon tuki.

Odotamme hakijalta:
Ammatillista koulutusta, kykyä alun opastuksen jälkeen itsenäiseen kaksivuorotyöhön, piirustusten lukutaitoa, mittaustaitoja, tarkkuutta sekä suomen kielen osaamista (välttämätön, se on työkielemme), mahdollisuutta työskennella pääosin iltavuorossa.

Tarjoamme:
Henkilöstöön sitoutuneen johdon, pienen perheyrityksen edut, hyvän yhteishengen ja ammatillisesti monipuolisen, vaihtelevan, haastavan ja palkitsevan työn.

 _____________________________________________________
 
 
Avoinna olevan yksilöityjen paikkojen lisäksi voit laittaa avoimen hakemuksen osoitteeseen info@pakarinenoy.fi
Ammattitaitoisille sorvaajille, jyrsijöille ja muille osaajille saattaa tilanteen mukaan löytyä töitä.
Koulutus- tai harjoittelupaikkoja meillä ei valitettavasti oloe avoinna.
 Metallisorvaamo A. Pakarinen Oy, Pikitie 6, 15560 NASTOLA, 03 7807750